Ring til os på 24 63 74 25 / 22 42 36 76

Tankopbygning

Brændstoftanke med TÜV Nord-godkendelse

Hos Borrisholt Metal ApS i Brædstrup nær Horsens i Midtjylland har vi specialiseret os i opbygning af brændstoftanke i alle størrelser til alle typer af lastbiler. Det kan være brændstoftanke til lastbiler med diesel og hydraulik, og de kan leveres med TÜV Nord-bevis.

​Denne TÜV Nord-certificering tilhører virksomheden Henning Borrisholt. De oprindelige svejselicenser ophørte i 2002, da PED trådte i kraft. Det betyder, at en moderne svejselicens kan være en svejsecertificering i forhold til EN ISO 3834 og en kvalificering af svejseprocedurer og svejsepersonale.

​En TÜV Nord-godkendelse forudsætter med andre ord en større forståelse af svejsevirksomheden og dens kvalitetsstyringssystem.​

​Måler, tegner og opbygger alle former for brændstoftanke

Behovet til tankopbygning er forskelligt fra kunde til kunde, og derfor er fleksibilitet og individuelle løsninger vigtige.

Vi måler op, tegner og opbygger brændstoftanke i alle former og størrelser, således den enkelte brændstoftank bliver skræddersyet og tilpasset den enkelt kundes specifikke ønske.

​Der er skrappe regler til tankopbygningen. Derfor skal man have en såkaldt TÜV Nord-godkendelse for at fremstille brændstoftanke. Vi er TÜV Nord-godkendt, og derfor kan vi tilbyde specialbyggede tanke.

​Vi står altid klar til at håndtere jeres ordre. Vi er meget fleksible på vores maskinværksted, således vi hurtigt og effektivt kan fremstille den løsning, som I ønsker. Jeg kan komme ud og måle op og lave aftaler angående isætning og påsætning.

Kontakt os for at få et tilbud på en tankopbygning

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om vores brændstoftanke, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en tankopbygning.

Du kan sende en e-mail til borris@mail-telia.dk, eller du kan ringe til os på telefon 22 42 36 76 for at aftale nærmere.