Ring til os på 24 63 74 25 / 22 42 36 76

Lastbil opbygning

Lastbil opbygning samt forbedring og reparation

Hos Borrisholt Metal ApS laver jeg gerne en lastbilopbygning på eget maskinværksted i Brædstrup nær Horsens i Midtjylland. Det kan være en lastbil, opbygning af trailer/hænger/chassis, eller det kan være en reparation eller en udbedring af en ældre vogn.

​Forbedring af funktionsevnen med en lastbil opbygning

Der kan være mange årsager til at få en lastbil opbygget. Måske er det ydre slidt eller ødelagt, eller måske mangler I noget i forhold til jeres aktuelle behov til lastbilens funktionsevne. Jeg kan i det hele taget opbygge alt, der pynter på lastbilens ydre eller forbedrer bilens funktionsevne.
​Der er forskellige behov for håndtering af transportgods, men jeg kan lave en lastbilopbygning, som passer til jeres specifikke krav, og den bliver fremstillet i højeste kvalitet.

Jeg har mange års erfaring på området, og derfor kan jeg lave opgaver i den forbindelse.
​Jeg er altid klar til at modtage jeres ordre, og jeg har stor fleksibilitet på mit maskinværksted. Dermed kan jeg fremstille præcis den løsning, som I ønsker. Har jeres virksomhed de fornødne værktøj, så kan arbejdet udføres hos jer.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på opbygninger

Du er meget velkommen til at kontakte os for få et uforpligtende tilbud på en lastbil opbygning. Du kan ringe på telefon 22 42 36 76, eller du kan sende en e-mail til borrisholtmetal@gmail.com.