Ring til os på 24 63 74 25 / 22 42 36 76

Lastbil opbygning

Lastbil opbygning samt forbedring og reparation

Hos Borrisholt Metal ApS laver vi gerne en lastbil opbygning på vores maskinværksted i Brædstrup nær Horsens i Midtjylland. Det kan være en lastbil opbygning til en ny vogn, eller det kan være en reparation eller en udbedring af en ældre vogn.

​Forbedring af funktionsevnen med en lastbil opbygning

Der kan være mange årsager til at få en lastbil opbygget. Måske er det ydre slidt eller ødelagt, eller måske mangler I noget i forhold til jeres aktuelle behov til lastbilens funktionsevne. Vi kan i det hele taget opbygge alt, der pynter på lastbilens ydre eller forbedrer bilens funktionsevne. Det kan være alt fra skærme til trækkeropbygning.

​Der er forskellige behov for håndtering af transportgods, men vi kan lave en lastbil opbygning, som passer til jeres specifikke krav, og den bliver fremstillet i højeste kvalitet.

Vi har mange års erfaring på området, og derfor kan vi lave alle opgaver i den forbindelse.

​Vi er altid klar til at modtage jeres ordre, og vi har stor fleksibilitet på vores maskinværksted. Dermed kan vi hurtigt fremstille præcis den løsning, som I ønsker. Har jeres virksomhed de fornødne værktøj, så kan arbejdet udføres hos jer.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på opbygninger

Du er meget velkommen til at kontakte os for få et uforpligtende tilbud på en lastbil opbygning. Du kan ringe på telefon 22 42 36 76, eller du kan sende en e-mail til borris@mail-telia.dk.