Ring til os på 24 63 74 25 / 22 42 36 76

Ladopbygning

Ladopbygning til lastbiler, trailere og påhængsvogne

Hos Borrisholt Metal ApS kan jeg lave enhver form for ladopbygning på eget maskinværksted i Brædstrup nær Horsens i Midtjylland. Forskellige typer af transportgods stiller forskellige krav til en lastbil. Jeg kan lave en ladopbygning, som passer til jeres specifikke krav, og den bliver lavet i højeste kvalitet. Jeg har mange års erfaring på området.

Fokus på fleksibilitet ved fremstilling af en ladopbygning

Jeg kan lave en ladopbygning helt efter jeres ønsker og behov, og jeg fremstiller gerne ladet i stål. Det kan være til en lastbil, en trækker, en hænger eller noget helt fjerde, som skal have et lad. Det kan også være et specielt chassis, eller det kan være, at traileren eller påhængsvognen skal forkortes eller forlænges.​

Jeg lægger stor vægt på fleksibilitet i mit arbejde for kunderne, og det gælder i forbindelse med selve opbygningen, men det gælder også i forhold til, hvor arbejdet skal udføres. Jeg laver ofte arbejdet på eget maskinværksted, men jeg kommer også gerne ud på jeres værksted, hvis det er mere belejligt.

Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om de mange muligheder for en ladopbygning. Vi drøfter gerne jeres ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på ladopbygningen.

​Du kan sende en e-mail til borrisholtmetal@gmail.com, eller du kan ringe til os på telefon 22 42 36 76 for at aftale nærmere.