Ring til os på 24 63 74 25 / 22 42 36 76

CO2 svejsning

CO2 svejsning for transportbranchen

Hos Borrisholt Metal ApS i Brædstrup nær Horsens i Midtjylland har vi stor erfaring med CO2 svejsning på vores maskinværksted. Vi laver alt i brændstoftanke, opbygninger og lignende til lastbiler og trailere. Desuden tilbyder vi CO2 svejsning.​

​TÜV Nord-svejselicens til CO2 svejsning

Vi udfører CO2 svejsninger på vores maskinværksted, men vi kan også komme ud på jeres værksted, hvis det er mere belejligt for jer. Vi kan levere samme høje kvalitet om det er på jeres adresse eller på vores værksted.

​De oprindelige svejselicenser ophørte i 2002, da PED trådte i kraft. Det betyder, at en moderne svejselicens kan være en svejsecertificering i forhold til EN ISO 3834 og en kvalificering af svejseprocedurer og svejsepersonale. En TÜV Nord-godkendelse forudsætter med andre ord en større forståelse af svejsevirksomheden og dens kvalitetsstyringssystem.

​Vi udfører CO2 svejsninger på vores maskinværksted, men vi kan også komme ud på jeres værksted, hvis det er mere belejligt for jer. Vi kan levere samme høje kvalitet i vores svejsearbejde på jeres værksted, som vi kan på vores eget maskinværksted.​

Vi udfører mange typer af svejseopgaver. såsom:

  • Overbygninger
  • Ladopbygninger
  • Tankopbygninger
  • Specialopbygninger
  • Lastbilopbygninger
  • Anden CO2 svejsning

Kontakt os for at få et uforpligtende svejsetilbud

Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for CO2 svejsning. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på svejseopgaver. Derudover giver vi gerne råd og vejledning om den bedste løsning.

Du kan sende en e-mail til os på borris@mail-telia.dk, eller du kan kontakte os på telefon 22 42 36 76 for at høre mere.